søndag 27. juli 2014

Besøk til Hanne og Stian

I helgen har vi vært på besøk hos Hanne, Stian og Sigurd. De bor på Sem rett utenfor Tønsberg. Jeg hadde ikke sett huset før denne helgen, så det var egentlig på tide siden de har bodd der ca et år. Huset var veldig koselig, og det lå på en utrolig fin plass med masse barnefamilier rundt.





Stian og Hanne hadde disket opp en fantastisk treretters middag til oss. Forreten var bruschetta med spekeskinke, tomat og mosarella ost. Stian sto for hovedretten som var grillet ribbe med en helt fantasisk god barbquesaus til, den var så mør at den bare falt fra hverandre. Til dessert hadde Hanne laget min desiderte favorittdessert, nemlig sjokoladefondant med bringbærsorbet. Gud så godt det var.






Før vi dro hjem i dag, tok vi en tur til Tønsberg og spiste lunsj og is. Anna Sofie var litt sutrete, hun er jo ikke veldig glad i å sitte i vognen sin over lengre tid:) Men når vi kom hjem var hun ikke i form, så vi tok tempraturen på henne og hun hadde litt feber. Hun var så trøtt at hun sovnet med en gang vi la henne ned. Hun har jo hatt en helg med masse inntrykk. Håper hun er frisk igjen til i morgen.


Tusen takk for fantastisk vertskap og nydelig mat Hanne og Stian! Dere er bare helt supre, og vi gleder oss til å komme på besøk igjen.


Det blir ikke lagt ut noen ukesmeny fordi vi spiser for det meste hos mamma og pappa for tiden. Men neste mandag starter Anna Sofie i barnehagen, og da starter hvardagen med ukesmeny igjen.

Ha en finfin søndag

Hanne Marie

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for hyggelig besøk! Vi har kost oss masse i helgen :-) God bedring til lille snuppa <3

    SvarSlett
  2. Takk kjære Hanne! Anna Sofie ble heldigvis fort frisk:)

    SvarSlett