Ingredienser:
400 gram hjortekjøttdeig
400 gram vanlig kjøttdeig
4 sjalottløk
4 fedd hvitløk
1 skvett fløte
1 skvett Creme Fraiche
3 ts Natvigs krydderblanding
Tilberedning:
Bland sammen kjøttdeigsortene. Finhakk sjalottløk og hvitløk og bland dette i kjøttdeigen. Tilsett fløte og creme fraiche. Rør alt sammen til du får en farse. Form dem i den strl du ønsker og stek dem i smør. Server med de grønnsaker og dressinger du liker.
Hanne Marie
400 gram hjortekjøttdeig
400 gram vanlig kjøttdeig
4 sjalottløk
4 fedd hvitløk
1 skvett fløte
1 skvett Creme Fraiche
3 ts Natvigs krydderblanding
Tilberedning:
Bland sammen kjøttdeigsortene. Finhakk sjalottløk og hvitløk og bland dette i kjøttdeigen. Tilsett fløte og creme fraiche. Rør alt sammen til du får en farse. Form dem i den strl du ønsker og stek dem i smør. Server med de grønnsaker og dressinger du liker.
Hanne Marie
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar